11

dec

2018

Najveća autorska edukacija Slavice Squire – POWER LIFE DESIGN – održana je proteklog vikenda u prepunoj banket Sali Hotela „Jugoslavija“.
 
Dvesta pedeset ljudi radilo je na svojim ciljevima uz tehnike i alate pozajmljene iz NLP-a i i integrisalo ih u svoj život uz pomoć coaching tehnika u okviru ovog jedinstvenog programa proizniklog iz Slavicinog bogatog iskustva kao NLP trenera i coach-a.
 
Tokom prvog dana edukacije, polaznici iz cele Srbije, ali i svih zemalja bivše Jugoslavije, Švajcarske, Francuske, Austrije, daleke Kine… analizirali su trenutno stanje u svim oblastima svog života i otkrivali prostor za poboljšanja. Saznali su kako trenutno koriste/troše svoje vreme i kako mogu da njim bolje upravljaju, tako da postižu sve što požele.
 
Imali su priliku da osveste svoje izgovore, koji ih sprečavaju da napreduju i da kroz korisne vežbe sebe rasterete tereta prošlosti i praktikuju zahvalnost kao najvažniji alat srećnog života.
 
Drugi dan bio je posvećen kreiranju ciljeva, pa su od Slavice naučili kako mogu da efikasno primene najkorisnije NLP tehnike i alate, kako bi za sebe postavili ostvarljive ciljeve. Otkrili su moć vizuelizacije, dobili jedinstveni akcioni plan za narednu godinu i priliku da od uspešnih polaznika ove edukacije čuju iskustva o tome kako pravilno postavljanje ciljeva može da im obezbedi uspeh u svim oblastima života.
 
Ciljevi su Slavicina omiljena oblast NLP-a i ona je već godinama podučava ne samo u okviru svog Power Life Design-a, nego i u okviru NLP Practitioner edukacije. Zato je za vas kreirala e-knjigu „Ciljevi“ koju POTPUNO BESPLATNO možete preuzeti OVDE i napraviti prvi korak ka srećnijoj budućnosti.
 
Već sledećeg vikenda, Slavica će Power Life Design održati u dalekom Brazilu, ali se prva sledeća prilika da je pohađate u Beogradu otvara tek decembra 2019. Zato u međuvremenu, rezervišite sebi mesto na prolećnom upisnom roku za popularnu edukaciju NLP Practitioner, koja se već polako popunjava. I zapamtite: nikada nije kasno da živite svoj život iz snova!