31

maj

2018

KAKO POPRAVITI ODNOSE S BLISKIM LJUDIMA?

By Slavica Squire In Sa događaja

Slavica Squire je jedini NLP trener na ovim prostorima koju je čuveni psiholog, psihoterapeut, naučni istraživač i NLP Trener Lucas Derks ovlastio da drži trening zasnovan na njegovom modelu Social Panorama.
 
Efikasnost ovog revolucionarnog modela koji pomaže ljudima da osveste svoje predstave o sebi i drugima i razreše komplikovane odnose unutar porodice ili tima na poslu, dokazana je u nekoliko naučnih studija. Naročito je korisna coach-evima i zato je Slavica organizovala tročasovnu radionicu tokom koje je stare i aktuelne polaznike Coaching Akademije, kao i već iskusne coacheve, NLP Mastere i NLP Practitioner-e, uputila u osnove ovog modela i provela kroz izvanredno korisne vežbe zasnovane na njegovim principima.
 
Ako biste želeli da dobijete informacije o sledećem terminu održavanja radionice ili ostalim treninzima koji se održavaju na Coaching Akademiji Slavice Squire, pišite nam na hello@slavicasquire.com ili nas pozovite na 064 64 51 391. Tu smo da vas podržimo u kreiranju života kakav zaslužujete.