22

maj

2018

9 DANA KOJI MENJAJU ŽIVOT

By Slavica Squire In Sa događaja

To što je Slavica Squire najiskusniji coach i osnivač prve Coaching Akademije na ovim prostorima, kao i podpredsednica European Coaching Association (ECA), nije jedini razlog zbog kog se tražilo mesto više na Intenzivnoj Coaching Akademiji. Veštine koje su direktno od Slavice mogli da nauče polaznici ove devetodnevne edukacije su nešto što im može doneti ne samo zvanje profesionalnog coach-a, nego i bolje međuljudske odnose na svim nivoima.

Ljudi iz cele Srbije, ali i iz svih država bivše Jugoslavije, Nemačke, Austrije, posvećeni plemenitoj misiji da drugima (i sami sebi) pomognu da žive život kakav žele i zaslužuju, učili su kako da svoje veštine i iskustvo iskoriste da podrže druge ljude, da i oni sami pronađu sve potrebno u sebi i otisnu se na put uspeha i ostvare svoje snove.

Više o ovoj izvanredno korisnoj edukaciji možete pročitati na sajtu Coaching Akademije.

Ako biste i vi želeli da krenete putem ovih divnih ljudi, iskoristite priliku i prijavite se odmah na Coaching Starter trening koji je prvi korak u najplemenitoj profesiji današnjice.

Pišite nam na hello@slavicasquire.com ili nas pozovite na broj 064/6451400 i dozvolite nam da vam budemo podrška na vašem putu.