30

mar

2013

U utorak, 28.03.2013.u organizaciji Udruženja poslovnih žena „Nadežda Petrović“, Slavica Squire je predstavila stanovnicima Čačka NLP metodologiju kao i bestseler knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija”.

 

Predstavila je koncept Nauke Ličnog Prosperiteta, najefikasniji komunikacioni model i sistem razvoja koji postoji danas u svetu, uz pomoć kojeg možete da unapredite svoje lične sposobnosti i ostvarite izvanredne rezultate u privatnom i poslovnom životu. Veštine NLP-a pomažu ljudima da iskoriste potencijale koje svako od nas ima kako bi živeli srećno i ispunjeno.

 

Kroz ugodno druženje Slavica je promovisala i knjigu „NLP u svakom uspehu mirođija“ koja predstavlja celoživotni vodič za učenje kako bi naši snovi postal stvarnost. Knjiga je za samo dva meseca dospela na drugo mesto top liste najprodavanijih knjiga Vulkan izdavaštva, a postala je i vrlo popularna van granica Srbije.

 

Interesovanje za knjigu kao i celu nauku Neuro Lingvističkog Programiranja sve više raste po gradovima Srbije iz kojih nam stalno pristižu novi polaznici. Svi koji su iskoristili ovu sjajnu priliku, uživali su u inspirativnom predavanju koje ih je motivisalo i donelo bar jednu pozitivnu promenu u životu.