24

feb

2013

ECA KONFERENCIJA U SANKT PETERBURGU

By Slavica Squire In Sa događaja

Druga velika međunarodna konferencija „Coaching Planet – Coaching and Mediation“ održana u Sankt Peterburgu od 22. do 24. februara okupila je brojne predavače iz Rusije, Nemačke, Ukrajine, Srbije kao i ostalih europskih zemalja.

 

Veliki broj uspešnih trenera, medijatora, stručnjaka iz oblasti prava, psihologije i ljudskog razvoja prisustvovovao je ovoj izuzetnoj konferenciji čija je tema bila rešavanje konflikata i medijacija. Među njima su: Berhard Juchniewicz, predsednik Evropske Coaching Asocijacije (ECA), NLP Master Trainer; dr Ludger Bruning, potpredsednik ECA, NLP Master Trainer i Coach, Slavica Squire, potpredsednik ECA u Srbiji i Crnoj Gori, osnivač prvog NLP Instituta u Srbiji, Internacional NLP Master Trainer i Coach, autor prve knjige na srpskom jeziku o Nauci Ličnog Prosperiteta, kao i mnogi drugi.

 

Slavica je svojim kolegama predstavila naprednu NLP tehniku za kreiranje fascinantne vizije, trening i coaching concept koji je sama osmislila pod nazivom „Power Life Design“. To je jednostavan recept za transformaciju, trening na kome polaznici dobijaju izuzetne veštine i alate koji su im potrebni da uzmu svoj život u svoje ruke: kako da podignu svoju emocionalnu i spiritualnu inteligenciju na viši nivo, urade detaljan inventar trenutnog stanja, nauče osnovni princip kreativnosti koji mogu da primene na sve životne oblasti gde žele neku promenu ili inovaciju i zamene osećaj pritiska i stresa sa osećanjem smirenosti, poverenja, ambicije i motivacije.

 

Tokom trodnevne konferencije predavanja i workshopovi smenjivali su se sa otvorenim diskusijama koje omogućavaju učestvovanje svih polaznika. Predavači su sa njima podelili praktična i korisna iskustva u primeni različitih tehnika na konkretnim projektima, kako u poslu tako i u privatnom životu. Ovo je bila jedinstvena prilika da se ovako veliki broj stručnjaka okupi na jednom mestu i razmene nove ideje o tome kako poboljšati međuljudske odnose.