04

dec

2020

BESPLATNI PRAZNIČNI ONLINE PROGRAM NA POKLON

By Slavica Squire In Aktuelno

21 dan sa Slavicom Squire za srećnu i uspešnu 2021. godinu

Poklanjamo vam odskočnu dasku za 2021. godinu u želji da vam bude najbolja do sada i da iskoristite praznike za svoj napredak i lični razvoj i to potpuno BESPLATNO uz našu svakodnevnu podršku u zatvorenoj Facebook grupi koju ćemo kreirati samo za vas.
 
Preporodite se, okrenite novi list, započnite novi kvalitetniji život. Od nas dobijate na POKLON strukturiranu metodološku podršku tokom predstojećih praznika, da naučite kako od sada sami da kreirate svoju sreću i svoj uspeh. Otkrijte svoju svrhu, sanjajte velike snove, postavite jasne ciljeve i preduzmite snažne korake za njihovo sigurno ostvarenje: izgradite samopouzdanje, ojačajte motivaciju i oplemenite komunikaciju i steknite dobre navike koje vas neminovno vode ka uspehu.

Šta dobijate?

Pristup zatvorenoj Facebook grupi sa svakodnevnom interakcijom i predavanjima uživo Slavice i njenog tima izvanrednih trenera putem Facebook LIVE opcije. Pročitajte i koje teme u kojim terminima vas očekuju uživo u grupi:
 
20. decembar, 19h Kako najbolje da iskoristite ovaj program – dobrodošlica i temeljna priprema za ozbiljne rezultate.
 
22. decembar, 19hSvrha – Snovi, vizije, želje, ciljevi kao zvezde vodilje i vaša pouzdana navigacija u predivan život.
 
27. decembar, 10h Samopouzdanje – Razotkrijte uverenja koja upravljaju vašim životom i naučite da kreirate svoje zaštitno polje kao svoju ličnu unutrašnju tvrđavu.
 
29. decembar, 19h Motivacija – Vrednosti i kako ih uskladiti sa stvarnim životom i pokrenuti unutrašnju inspiraciju kao neiscrpan izvor energije za uspeh.
 
3. januar, 10h Komunikacija – Jake veze i stabilni odnosi kao temelj svakog uspeha, male tajne velikih majstora da i vi “imate vezu”.
 
5. januar, 19h Navike – Lakim i snažnim koracima do dobrih navika, jer mi smo ono što radimo svaki dan i to određuje šta postajemo iz dana u dan.
 
9. januar 19h Pitanja i odgovori, nagrade, mnogi bonusi i vredni pokloni za najvrednije…
 
Zabeležite ove datume u svoj kalendar i prijavite se ODMAH popunjavanjem forme na dnu teksta.
 
Pored ovih izvrsnih predavanja biće još mnogo dodatnog korisnog sadržaja koji je vaša praznična riznica za srećnu i uspešnu Novu 2021. godinu:
 

  • Slavica je prisutna u grupi i imaćete priliku da je još bolje upoznate;
  • Mnoštvo materijala i korisnih vežbi koji će zauvek ostati vaši;
  • Konstantna interakcija sa našim timom;
  • Odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice u roku od 24h;
  • Bonusi, pokloni i fenomenalna iznenađenja za najaktivnije članove grupe (edukacije, online programe, knjige… razna iznenađenja);
  • Fantastični polaznici, ljudi koje ćete upoznati i kreirati sa njima grupe za međusobnu podršku dugotrajnog uspeha.

Počinjemo već 20. decembra, a završavamo 9. januara. Biće dinamično i korisno svakoga dana, a za najaktivnije i najvrednije imamo mnoga iznenađenja i dodatne poklone.
 
Ako ste rešeni da ove praznike pametno iskoristite, da u 2021. godini startujete kao raketa i da se preporodite, onda se odmah prijavite tako što ćete popuniti formu ispod i štiklirati polje o politici privatnosti. Potpuno je BESPLATNO, a biće nam fenomenalno!
 
VAŽNO: Unesite tačnu e-mail adresu kojoj najčešće pristupate, jer ćete na svoj mejl dobiti sve podatke o pristupanju ekskluzivnoj Facebook grupi.
 
Vidimo se ❤️