31

okt

2019

SUSRET BUDUĆIH NLP TRENERA POSLE DUGE PAUZE

By Slavica Squire In Sa događaja

Ove nedelje, u utorak i sredu, dočekali smo naše drage polaznike na trećoj fazi trenerskog treninga.
 
Oni su od jula, kada je bila intenzivna druga faza treninga, do kraja oktobra imali slobodno vreme koje je trebalo da provedu praktikujući sve naučeno sa prethodne faze.
 
U celom izveštaju koji možete pročitati na sajtu NLP Instituta saznajte da li su ispoštovali svoj zadatak, kao i šta su sve naučili i kreirali.
 
Možda ste i vi nekada sebe zamišljali na bini ili jednostavno isped ljudi kako im sa puno žara i ljubavi prenosite svoje učenje, svoja znanja i poruku koja će im zasigurno život učiniti boljim? Možda mislite da je vaša misija da ohrabrite i podržite druge da budu uspešni i srećni? I ako je tako, ako se pronalazite u misiji trenera, odnosno učitelja, Trenerski trening na Slavica Squire institutu je sveobuhvatan i pravi trening da na jednom mestu naučite baš sve što čini jednog trenera i jedan trening profesionalnim i sa svrhom.
 
Prvi korak ka toj misiji je dvodnevni trening NLP Starter koji vas očekuje 29.februara 2020. godine, a za koji se mesta popune već dva meseca unapred. Zato, ako ste odlučili da od Nove godine ispunite sebi životni san i postanete učitelj, trener, i osoba koja oplemenjuje tuđe živote radeći ono što voli, prijavite se baš sada i započnite prvim korakom put do ispunjenja svoje svrhe.