13

dec

2016

SADA JE PRAVO VREME!

By Slavica Squire In Sa događaja

power life design

Kraj godine je vreme koje nas uvek podstakne na razmišljanja gde smo, šta smo postigli a šta nismo, koje sa nama a ko više nije, pravimo neke nove planove, iznova obećavamo sebi da će ovaj put biti drugačije nošeni novim entuzijazmom sa verom i radošću u bolje sutra u Novoj još uvek neotpakovanoj godini.
 
Nekako je decembru pripala ta čast gde se prepliću emocije ispunjene bezgraničnom zahvalnošću a opet ima i onih, posutim neispunjenim željama, nadama, stremljenjima…
 
… Ali negde pri tom samom kraju, čeka jedan novi početak… Da, baš taj, neotpakovan. Ispunjen Vašim snovima, nadanjima, popločan Vašim uspesima, negde nestrpljiv u želji da posegnete za njima. Vaš život!

“Nemajući hrabrost da rizikujemo, rizikujemo da nam ceo život bude bezvredan!”

Slavica Squire

Ovaj decembar mesec je obeležen fascinatnim dvodnevnim treningom Power Life Design, autorskim konceptom Slavice Squire, koja je polaznike, korak po korak, vodila putem opraštanja, zahvalnosti u susret sebi, kreiranju svog uspeha, vere u sebe i u mogućnost da sami kreiraju i žive  fenomenalan život.
 
Dva dana interaktivnog trening je proteklo u radu i učenju, a naši polaznici su sa sobom poneli znanja, tehnike i veštine kako da utiču na svoje emocije i da razviju više samopouzdanja, optimizma i entuzijazma za svoj uspeh, da iskoriste moć jasnih vizija, postave i programijaju svoje ciljeve, kreiraju moćnu mrežu podrške, zablistaju u svom privatnom i poslovnom okruženju. Naučili su kako da uzmu svoju sudbinu u svoje ruke.
 
Talas pozitivne i pokretačke energije se širio i probudile su se zaboravljene želje, otključali sakriveni potencijali, pokrenule neke nove emocije. Rukom polaznika ispisane impresije govore za sebe:

  • Otkrila sam da sam do sada živela tuđe želje i ciljeve a ne svoje… Probudila sam se.
  • Nije važno odakle si sve dok znaš kuda putuješ… A, ja, sada znam.
  • Današnji dan mi je kao san a budna sam.
  • Divno je da znaš da postoje ljudi koji ovaj svet čine boljim mestom. Spremna sam da čujem, učim, usvajam.
  • Hvala za probuđene snove, za otvaranje pogleda i emocija, za ovako intezivan osećaj i viziju.
  • Hvala za veliko olakšanje i nova saznanja u životu!
  • Otvorila su se nova vrata, a ja sam spremna da zakoračim kroz njih.
  • Nikad ovo nisam pomislila: Moguće je živeti fenomenalan život!
  • Vreme je za otpuštanje svega starog što više ne donosi radost i mir u moj život… Čeka me moj život!

… I još jednom smo zahvalni i blagosloveni našim polaznicima koji su nam ukazali poverenje i čast da budemo njihova podrška na njihovom putu spoznaja i promena.
 
Mnogi od njih nastavljaju svoje putovanje sa nama bilo kroz NLP edukacije, Coaching Akademiju ili kroz individulani coaching program, rešeni da dosegnu svoje ciljeve i postanu zauvek kreatori svojih života!
 
Pridružite nam se i vi! Budite promena koju želite da vidite u svetu! Dozvolite nam da i vas podržimo na tom putu!
 
Sada je pravo vreme da uzmete svoj život u svoje ruke i uneset polet i radost u njega. Poklonite sebi uspeh i ispunjenost. Rizikujte, otpakujte svoj poklon, učinite da vam 2017 bude najbolja godina do sada! Jer na Vas čeka Vaš život.
 
Izaberite NLP, Coaching ili ličnu podršku Coacha, prijavite se ili zakažite svoj termin susreta na office@coachingakademija.com ili putem telefona 064/6451 400.
 
Dobro nam došli!