17

sep

2019

Razlika je mala ali presudna za uspeh

By Slavica Squire In Sa događaja

Sećate li se slika na kojima treba da pronađete nekoliko razlika? Igra se zvala „Pronađi razliku“. To su na oko dve iste slike, ali sa malim razlikama, koje vidimo tek kada se dobro zagledamo. A ono što se dešava nakon što vidimo razlike, jeste da više nikada ne možemo da ih ne vidimo.

NLP je ustvari mala pozitivna razlika u percepciji sebe, drugih i sveta koji vas okružuje. A kada jednom ugledate te razlike, više ništa neće biti kao pre, biće samo bolje, lakše i lepše.

Proteklog vikenda na Slavica Squire Institutu, održan je NLP Starter trening koji predstavlja najznačajnija dva dana NLP treninga jer posle njega za polaznike ništa više nije isto kao pre.

Više o tome kako je izgledao trening možete pročitati na sajtu NLP Instituta.

Ako biste i vi želeli da saznate male razlike koje su presudne za uspeh… Veštine uticajne komunikacije, razumevanje različitih tipova ljudi i mozgovnih jezika, kao i lako sporazumevanje sa svakim do koga vam je stalo, onda se prijavite na NLP Starter trening koji 28. i 29. septembra održavamo u Novom Sadu, a potom je prva sledeća prilika tek sledeće godine. Zato odustanite od odlaganja, i prijavite se baš sada.