20

apr

2018

KAKO SE MENJA SVET?

By Slavica Squire In Sa događaja

Ako imate komplikovane odnose na poslu ili u privatnom životu, želite da unapredite odnose sa bliskim ljudima, ali ne znate kako ili možda želite da izgradite pozitivnu sliku o sebi, imate neki cilj koji se još nije ostvario, niste usamljeni. To je obično posledica disbalansa društvenog sistema (porodice, firme, tima…) kom pripadate i koji ima svoju dinamiku, strukturu pozicije i razmenu između svake od njegovih komponenata.
 
Upavo je dinamika društvenih sistema bila tema radionice koju je Slavica Squire održala 17. aprila u prepunoj učionici NLP Instituta na Novom Beogradu. Polaznici među kojima su bili brojni iskusni coach-evi i NLP treneri, kao i polaznici drugih edukacija na Coaching Akademiji i NLP Institutu, imali su priliku da se upoznaju sa izvanredno korisnim modelom ličnog preporoda koji je razvio ugledni psihoterapeut Bert Hellinger, a kasnije razvijao Bernd Isert.
 
Više o ovoj radionici možete pročitati OVDE.
 
Ako biste želeli da i vi krenete putem ličnog razvoja i ovladate veštinama najuspešnijih ljudi današnjice, odaberite neku od naših brojnih edukacija. Više o njima možete pročitati OVDE.