28

maj

2018

Da li ste već čuli za 7 sila uspešnog biznisa? Reč je o jedinstvenom konceptu u okviru Business Mastery programa Tony-ja Robbins-a, namenjenog najuspešnijim ljudima današnjice, koji je već pomogao mnogim preduzetnicima, vlasnicima biznisa, liderima i timovima da podignu svoje kompanije na viši nivo i ostvare najbolje moguće rezultate. Jedan od bliskih Tonyjevih saradnika Steve Twohig biće gost Slavice Squire na trodnevnoj edukaciji Power Business Design – Strategije i inovacije, gde će podučavati polaznike o tome kako mogu da mapiraju svoj biznis i steknu ultimativnu prednost u odnosu na konkurenciju.
 
Steven je radio sa različitim kompanijama – od startup-a u Indiji do multinacionalnih korporacija. Pomogao je hiljadama preduzetnika da budu produktivniji, strateški orijentisani i uspešniji, podržavao kompanije u proširenju brenda na osnovu efikasnije poslovne mape i obučavao prodajne timove kompanija koje se redovno upisuju u godišnje liste najuspešnijih po izboru magazina “Fortune”. On je specijalista za razvoj sistema i strategija za podršku novim proizvodima, pozicioniranju ili tržišnim segmentima i ima ogromno iskustvo u kreiranju poslovnih strategija i optimizaciji biznisa. Proveo je skoro deceniju izučavajući poslovnu strategiju, strateško pozicioniranje i razmišljanje, optimizaciju poslovanja, NLP, hipnoterapiju, grupnu dinamiku, vrhunske performanse, dinamiku liderstva i nesvesnu komunikaciju. Sertifikovan je kroz Coaching Strategic Intervention trening Tony Robbinsa, Business Strategy Univerziteta Cornell, dok je NLP učio od dr Will Hortona, jednog od vodećih NLP trenera i hipnoterapeuta.
 
Steven je takođe jedan od najboljih biznis coach-eva današnjice i član Forbes saveta te profesije, a pomogao je na hiljadama ljudi da žive boljim i ispunjenijim životom.
 
Kako sam kaže, njegova strast i životni cilj su da stvori svet u kom svako postiže svoj puni potencijal kroz stratešku intervenciju i planiranje. Slavica ga je baš zbog toga i pozvala da bude gost na prvom modulu njene izvanredno korisne biznis coaching edukacije Power Business Design, koja je već mnogim preduzetnicima i liderima pomogla da transformišu svoje firme i kompanije i podignu svoje poslovanje na viši nivo.
 
Zbog velikog interesovanja za ovu edukaciju, rezervišite svoje mesto na vreme. Pozovite nas na telefon 064 64 51 391 ili nam pišite na hello@slavicasquire.com i mi ćemo vam pomoći da osigurate svoj uspeh i naučite kako da svoj biznis, viziju i misiju podignete na nivo umetnosti i materijalnog i duhovnog blagostanja.