Power Relationship Design

Beograd | oktobar 31 - novembar 01, 2020

Preostalo vreme do događaja

O događaju

Da li često izgovarate rečenicu: „Sve moram sam / sama“? Možda i vi verujete u to da za najvažnije stvari u životu možete da se oslonite samo na sebe? A kako bi bilo ako biste znali da postoji način da sa drugima izgradite takav odnos da vam oni budu iskrena podrška dok idete ka svojim ciljevima i da možete zajedno da uživate u životu više nego ikad pre?

Power Relationship Design

To je cilj Power Relationship Design-a, dvodnevnog autorskog programa Slavice Squire koji će vam pomoći da izgradite kvalitetan odnos sa bliskim ljudima – partnerom, decom, prijateljima, roditeljima… – ali i samima sobom.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj događaj:

Često nismo svesni da odnos koji imamo sa najbližim ljudima utiče na sve sfere našeg postojanja, na naše zadovoljstvo ili nezadovoljstvo životom, na spremnost da idemo ka zacrtanim ciljevima, na naše rezultate na poslovnom planu…
 
To je ujedno i razlog zašto mnogi ljudi koji su iz bilo kog razloga razočarani u bliskost, svesno ili nesvesno biraju da budu sami, ne shvatajući da tada otvaraju sasvim drugu vrstu problema u svom životu.
 
Bez obzira na to da li uz sebe imate nekoga s kim želite da popravite, osnažite ili unapredite odnos ili ste sami, a želite da uskoro uplivate u stabilnu vezu, Power Relationship Design pomoći će vam da najpre sasvim drugim očima vidite sebe, a onda dobijete i znanja, tehnike i alate koji mogu da unaprede vaš odnos sa bliskim ljudima, ko god oni bili.

Ljubav koja počiva na plemenitim motivima, traje večno i čini nas lepim i u stvarnosti. - Ovidije

Beograd | oktobar 31-novembar 01, 2020

clock icon09:30

Dozvolite sebi da se ponovo zaljubite u svoj život, da naučite da poštujete same sebe, da volite druge i naučite kako da izgradite stabilne i prijatne veze sa drugim ljudima na Power Relationship Design programu Slavice Squire.

Investicija je 157 eura
Od koga ćete učiti Slavica Squire
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE