15

nov

2019

BESPLATNO – VIDEO LEKCIJE SA SLAVICOM SQUIRE

By Slavica Squire In Aktuelno

Usudite se da živite ispunjeno

 
Možda ste primetili da se sve češće govori o uspehu, sreći, ličnom zadovoljstvu, prosperitetu, napredovanju, a opet mnogim ljudima nije jasno kako da započnu promenu i naprave prve korake. Mnogi i krenu ali brzo odustanu, a mnogi se plaše i „mogućih posledica“ promene.
 
Verujemo da i vi znate bar jednu osobu koja se žali da nije imala pravih prilika u životu, da su je okolnosti onemogućile da ostvari svoje snove, razvije svoje potencijale, da misli da je promena teška, bolna, čak nemoguća i da je bolje igrati na sigurno zbog partnera, dece, roditelja, prijatelja… Možda je neka osoba vama bliska okovana teretom prošlosti i vi primećujete kako nikako da prežali nešto što se dogodilo ili nešto što se nije dogodilo. Zato je nezadovoljna u sadašnjosti i prestravljena od budućnosti ili stalno započinje nešto novo, ali brzo odustaje i vraća se na staro ili čak na još gore. A možda i vi imate slična iskustva?
 
Svejedno je da li ste to vi ili neko koga želite da podržite; Slavica Squire je za vas pripremila četiri video lekcije i to potpuno BESPLATNO uz pomoć kojih možete drugačije sagledati život i ceo koncept progresa ka uspehu.
 
Na ovom online video programu otkrićete 4 ključne stvari koje je potrebno uraditi da biste ODMAH osetili rasterećenje, dobili energiju, veru i pokrenuli se.
 
Slavica Squire će vas lično provesti kroz proces razmišljanja uz pomoć kojeg ćete saznati kakav život želite da živite, jer to je jako dobro znati.
 
Iskoristite ovu šansu i prijavite se zaključno sa nedeljom, 24. 11. 2019, i lično sa Slavicom prođite kroz sledeća pitanja:
 

  1. Šta želite u životu da kreirate još? Čega želite više?
  2. Šta želite da zadržite i da unapredite? Šta je ono što već imate, a što bi vam jako nedostajalo da sada nestane iz vašeg života?
  3. Šta je to što vam više nije potrebno? Šta vas opterećuje i oduzima vam energiju?
  4. Šta ne možete da promenite i potrebno je da da prihvatite i da krenete dalje?

 
Približava se kraj godine i počinje vreme za preispitivanje šta ste i koliko postigli. Iskoristite priliku da „date gas“. Napravite plan šta je to što SADA još možete da uradite, koji je to odlučujući korak, a da Novu godinu dočekate sa osećajem uspešnosti i korak bliži onome što želite!
 
Razmislite, ako ste spremni još danas da uradite nešto za sebe i svoj progres, prijavite se za ove POTPUNO BESPLATNE video lekcije sa Slavicom Squire koje će vam stizati u vaš inbox, jer će možda baš ovaj program biti taj koji će vas pokrenuti i dati vam potreban zalet da uradite ono što možda već dugo odlažete.
 

Prijave su zatvorene.