Power Business Design

Beograd | jun 22 - jun 24, 2018

Preostalo vreme do događaja

O treningu

Slavica Squire, prvi NLP trener u Srbiji i uspešna preduzetnica, kreirala je jedinstvenu edukaciju pod nazivom Power Busines Design, na osnovu svih lekcija koje je uspešno praktično primenjivala u svojoj praksi preduzetništva, a naročito onoga što je naučila kod Tonyja Robbinsa na Business Mastery 1 i Business Mastery 2 treninzima, kako bi svima onima koji žele da ojačaju svoju lidersku poziciju i sopstveni biznis olakšala put razvoja, usavršavanja i razvijanja novih veština. To znači da je ova edukacija namenjena uspešnim preduzetnicima, direktorima, menadžerima ali i onima koji žele to da postanu.

Power Business Design

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj trening:

Predstaviće vam „7 Forces of Business Mastery”, koje su dizajnirane da pomognu firmama i brendovima kao što su vaši, da predupredite neuspeh i osigurate uspeh konstantnim inovacijama i razvojem dodatnih benefita za svoje klijente. To je prilika za vas da kao preduzetnici naučite kako da promenite svoju psihologiju i uzdignete svoje poslovanje i profit na viši nivo.

 

Polaznici ove edukacije imaju priliku da dobiju personalizovani coaching, koji kao takav uopšte nije u ponudi, budući da Slavica tokom edukacije lično radi sa njima! Tokom 3 dana Slavica Squire pomoći će vam da razumete kritične faktore kojima možete odmah da utičete na svoje poslovanje, da se pravilno fokusirate i uskladite sa biznis strategijama i psihologijom koja vam je potrebna za uspešno nadmetanje i inovacije u našoj ekonomiji.

Ovaj izvanredno korisni program je esencija desetodnevnih edukacija kod Tonyja Robbinsa, koje je Slavica Squire pohađala prvo u Palm Beach-u, a onda i Amsterdamu i u koje je investirala nešto više od 45.000 evra. Sve važne lekcije koje je naučila, primenila je na svoj biznis i stekla direktno iskustvo u praksi, što je dalo fantastične rezultate. Ovaj praktičan program biznis edukacije kreirala je zato što želi vama da stavi na raspolaganje sve to, kako biste posle edukacije i vi mogli odmah da implementirate sve tajne velikih majstora.

Beograd | jun 22-jun 24, 2018

clock icon09:30

Grupa je veoma limitirana, zato što ovaj program nije za svakoga, niti je namenjen svakome. Mi ovim želimo da kreiramo grupu ljudi koja predstavlja izuzetan skup i neuporedivu priliku za networking. Elitni članovi ove grupe uživaće u prilici bez presedana, a to je da se povezuju i uče od Slavice Squire i jedni od drugih u našem predivnom poslovnom prostoru, prilagođenom učenju i razvoju. Članovi ove grupe treba da su već visoko na stepenicama uspeha. Bilo bi dobro da ste od onih koji su nepopravljivo posvećeni svom ličnom i profesionalnom uspehu, sa nezaustavljivom odlučnošću da se uzdignu iznad svojih dosadašnjih postignuća. Rezervišite svoje mesto na sledećem treningu i takođe za svoje poslovne partnere i važne članove tima, podignite svoje poslovanje na viši nivo!

Investicija je 457 eura
Trener Slavica Squire
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE