NOVO: 4 koraka do korisnih navika uspešnih i srećnih

Madlenianum | septembar 07 - septembar 07, 2019

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

Izuzetna interaktivna celodnevna radionica sa Slavicom SQUIRE i njena najnovija knjiga na POKLON

Da li ste svesni da su rezultati koje postižete posledica vaših navika?   Ono što vi svakog dana radite za svoje zdravlje, karijeru i ljubav… dugoročno ima ogroman efekat na vaš celokupan život. Vaše navikeodređuju ko ste vi i kakva osoba zapravo postajete.   Zato je važno da naučite kako da postanete gospodar svojih navika, a ne njihova žrtva. Nauka je pokazala da našim navikama možemo da upravljamo, ako razumemo kako funkcioniše taj proces sticanja navike. Kako možete da upravljate tim procesom i u svoj život unesete sjajne navike koje će vam 100-procentno doneti sreću i uspeh saznaćete na novoj radionici sa Slavicom Squire “4 koraka do korisnih navika USPEŠNIH I SREĆNIH”.   Naučna istraživanja pokazuju da od svih naših aktivnosti tokom dana, 40 % čine one koje predstavljaju naše navike.   Zamislite sada da na raspolaganju imate način da 40 % svog dragocenog vremena koje trošite na te aktivnosti možete maksimalno da optimizujete tako da postižete sve što poželite i to rasterećenije, lakše i bolje?   Mnogi ljudi misle da im je potrebno više novca, bolji posao, više zdravlja i kondicije da bi živeli onako kako bi hteli. Međutim, sve to su zapravo rezultati onoga što rade iz dana u dan, odnosno njihovih navika i sve to i mnogo više od toga mogu imati, umeju da optimizuju svoju svakodnevnu rutinu tako da im služi na putu ka njihovim ciljevima.   Postoje veoma jasni koraci kako neka navika nastaje, šta je pokreće i šta je održava i kada to shvatite na ovoj edukaciji, na primeru jedne konkretne navike, onda ćete moći da primenite na sve što poželite. Jer ćete posle radionice znati kako da razlikujete dobre od loših navika i kako da se otarasite loših, a usvojite one koje vas vode u srećniji, uspešniji život i daju vam unutrašnji mir.

NOVO: 4 koraka do korisnih navika uspešnih i srećnih

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Interaktivna radionica "4 koraka do korisnih navika uspešnih i srećnih" je vaša prilika da steknete najkorisnija znanja, alate i tehnike, koji će vam pomoći da u svoj život uvedete rutinu koja vam je nedostajala da biste s lakoćom postizali svoje ciljeve i svakodnevni život učinili rasterećenijim, srećnijim i još kvalitetnijim. Takođe, ova radionica je jedinstvena prilika da PRVI dobijete svoj primerak nove Slavicine knjige i to POTPUNO BESPLATNO, jer se ona uopšte ne nalazi u slobodnoj prodaji.   Slavica je za vas spremila izuzetno koristan i efektan sadržaj koji pokreće na razmišljanje i na akciju. Osim toga što ćete imati priliku da konkretno radite na svojoj sreći, uspehu i miru, na veoma interaktivnoj radionici ćete kroz praktične vežbe naučiti da implementirate korake u svoj život koji će odmah napraviti razliku i doneti mir i blagostanje u vaš život.

U želji da vas podrži da lako istrajete u postizanju svojih ciljeva i naučite kako da se otarasite loših navika, a lako usvojite korisne navike koje vas sigurno vode ka sreći i uspehu, Slavica Squire je za vas kreirala jedinstvenu interaktivnu radionicu na kojoj ćete vi biti prvi koji ćete imati priliku da držite u rukama njenu najnoviju knjigu pod nazivom "Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni" i to ćete je dobiti NA POKLON.

Madlenianum | septembar 07-septembar 07, 2019

clock icon10:00:00

Slavica Squire će vam dati konkretne alate koji će vam pomoći da se rešite osećaja nezadovoljstva, stresa izazvanog nekorisnim navikama koje vam kradu vreme i kvare vam život i da konačno lakim koracima krenete putem svog uspeha, unutrašnjeg zadovoljstva i mira.   U želji da vam olakša i pokrene vas na uspešniji i zadovoljniji život Slavica je odlučila da ova izvanredna interaktivna i celodnevna radionica sa dve pauze u kojima imate posluženje, plus POKLON njena nova knjiga koje još nema u slobodnoj prodaji, za vas budu minimalna investicija od samo:

3.600 dinara

Ovo je izvanredna prilika, zato se prijavite ovde sada dok još ima mesta.
Informacije

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO