Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni

Naučite kako da zavolite svoj život svakoga trenutka i da krenete sa time odmah, sada i ovde! Nova knjiga Slavice Squire "Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni" pomoći će vam da prevaziđete nemir, strah, nezadovoljstvo i da steknete dozu mira zbog koje ćete moći da budete srećniji i zadovoljniji iz dana u dan, a počećete sa onim što jeste i onim što već sada imate.

Postoji li jedna čarobna reč koja može da nam otvori vrata sreće? Postoji, naravno! Reč koja nam ispuni svaku želju i promeni nam život kao jednim zamahom čarobnog štapića je ZAHVALNOST! Ako naučimo da osetimo u svom srcu zahvalnost, onda je to moć koja nam unosi radost, sreću i uspeh u život.

U novoj knjizi Slavice Squire “Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni” naći ćete tehnike i metode koje će vam pomoći da nađete svoj unutrašnji mir i da sebi ulepšate svaki dan, a time i ceo život bez obzira na sve, bez ičije dozvole i pomoći. Moći ćete da naučite kako da zavolite svoj život svakoga trenutka i da krenete sa time odmah sada i ovde u sadašnjosti. Naučite da budete zahvalni svemu i svakome. Vežbajte to svaki dan, jer samo ako uspete da vidite sve divno što vas okružuje, budete na tome zahvalni i naučite da cenite, onda ima smisla da se trudite da postignete još više.

Slavica vas u ovoj knjizi korak po korak vodi na vašem putu ka kreiranju fenomenalne budućnosti po metodama uspešnih i srećnih ljudi koje je učila svuda po svetu od vrhunskih učitelja.

Citat

flower

" Naše pozitivne misli i zahvalnost prema onome što već jesmo i što imamo sada, predstavljaju najmoćnije sile kojima možemo preokrenuti svoj život. "

Slavica Squire

PREUZMI BESPLATNO