Slavica Squire je prvi NLP trener u Srbiji, osnivač prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije u celom region. Posle niza specijalizacija širom sveta kod najpriznatijih NLP stručnjaka i na najboljim NLP i coaching institutima, sertifikovana je kao Internacional NLP Master Trainer, licencirana je kao edukator za coaching i potpredsednik je European Coaching Association – ECA.
 
Ona kroz svoja predavanja, knjige, blog i kolumne pruža praktične odgovore na temu kako postati i ostati uspešan i srećan u isto vreme. Koristi se najnovijim saznanjima iz nauke o uspehu u svemu što radi i izvanredno ih kombinuje sa umetnošću ispunjenog življenja.
 
Ona raspolaže ogromnim ličnim iskustvom što njen stil podučavanja i pisanja čini autentičnim, drugačijim i moćnim. Tom izvanrednom kombinacijom postiže vrhunske rezultate i probudila je veliko interesovanje kod mnogih ljudi, koji su u radu sa njom takođe postigli fantastične rezultate, ostvarili svoje snove i doživeli procvat u svom životu.
 
Milan Vukašinović veruje da je učenje doživotni proces i da je ljudska sudbina da otkriva i istražuje kako spoljašnji, tako i svoj unutrašnji svet. Na NLP Institutu Slavice Squire, je dobio zvanje NLP trenera. Na Coaching Akademiji Slavice Squire postao je profesionalni coach, a usavršavao se i na mnogim drugim edukacijama, od kojih se izdvajaju „Coaching for Leadership Excellence” Charlesa Faulknera, “Generative Coaching” dr Stephena Gilligana & Roberta Diltsa kod Metaforum Brasil, prošao je Business Mastery 1 i 2 Tony-ja Robbins-a u Palm Biču i Amsterdamu, a završio je i na njegovu „Leadership Academy“ u San Diegu.
 
U životu je eksperimentisao sa različitim zanimanjima, ali angažman koji smatra najznačajnim za svoju buduću i današnju karijeru imao je na čuvenom novosadskom Exit Festivalu gde je bio direktor, a koji je više puta proglašen za najbolji evropski festival. Godine 2016. osnovao je sajt lifecoaching.rs i postao CEO firme Mindstyle. Kreator je i lifestyle&business koncepta Soulpreneur.
 
Svakodnevno unapređuje svoja znanja na polju online marketinga i komunikacija i izuzetna je podrška i vetar u leđa velikom broju klijenata da ostvare svoje potencijale, unaprede svoj posao i žive baš onakav život kakav žele.
 
Katarina Džoković je licencirani NLP Trainer kod ANLP i edukator za coaching od ECA. Poseduje višegodišnje profesionalno iskustvo na poziciji menadžera i na različitim pozicijama u prodaji i kao samostalni preduzetnik, vodeći sopstveni posao.
Stalni istraživač i tragalac za novim znanjima, učinio je da pored redovnih edukacija na NLP Institutu, završi i niz edukacija iz oblasti coachinga, komunikacije, prodaje, selekcije zaposlenih i rukovođenja kod najpriznatijih svetskih stručnjaka iz tih oblasti kao što su: Dr Stephen Gilligan, Charles Faulkner, Slavica Squire, Bernd Isert, Tom Best, Arline Davis, a putovanje i dalje traje.
 
Pored akreditovanih programa NLP Instituta, ona se bavi i specijalno kreiranim programima iz oblasti komunikacije, razvoja timova, prodaje, rukovođenja, koji pored treninga sadrže i individualne coaching sesije koje su deo ličnog i profesionalnog razvoja menadžera, preduzetnika, rukovodioca i prodajnih timova. Kao iskusan NLP trener i coach, ona na jednostavan, praktičan, strpljiv i kreativan način podržava klijente u ličnom i profesionalnom razvoju i radeći sa njom klijenti imaju vidne rezultate i prave za kratko vreme veliki progres.

PREUZMI BESPLATNO