Ako ste spremni da se pokrenete i kreirate život kakav zaista želite, uplatite Power LIFE Design do 25. novembra jer vas očekuje vredan poklon – „Warm up“ program pripreme za najbolju godinu do sada.

Power LIFE Design je moj najpopularniji i najbolji trening, a koji vam daje alate uz pomoć kojih možete za sebe da kreirate život kakav želite.

 

A za sve vas koji ste doneli čvrstu odluku da ćete da živite onako kako želite i kako zaslužujete i koji zbog toga imate cilj da iz ovog programa izvučete maksimum, snimila sam još 3 fantastične video lekcije sa pratećim vežbama koje će vas pripremiti da Power LIFE Design iskoristite najbolje moguće i da sebe polako pripremite za akciju još pre nego što trening počne.

 

Da biste stigli da pogledate sve tri dodatne lekcije i da uradite sve vežbe koje uz njih idu, važno je da se prijavite i uplatom rezervišete svoje mesto na Power LIFE Design-u do 25. novembra.

Onima koji uplate do 25. novembra, na mail će već 26. novembra u 9h stići prva video lekcija. Druge dve će u vaše mail sanduče stići 29. novembra i 3. decembra isto u 9h.

 

Kada pogledate ove poklon lekcije i uradite vežbe iz njih, vi ste spremni za najuzbudljivija dva dana tokom kojih ćete napraviti plan za najbolju godinu do sada 2024. Bićete spremni da iz Power LIFE Design treninga, koji je 09. i 10. decembra, dobijete maksimum.

 

Vidimo se!

 

Za vaše najviše dobro od srca ❤️,

 

Slavica

PREUZMI BESPLATNO