TRILION DOLARA COACH

Priča o Bill-u Campbell-u, čiji su saveti i coaching sesije pomogli modernim preduzetnicima da stvore ukupnu vrednost od više od bilion dolara vrednosti na tržištu, pretočena je u uzbudljivu knjigu "Trilion dolara coach" o jednom od najpoznatijih coach-eva svih vremena.

“Trilion dolara Coach” u izdanju Mindstyle-a prva je verzija na srpskom jeziku dostupna na našem tržištu. To je vodič koji će vam pružiti alate za pomoć drugima da izvuku najbolje iz sebe.

Bill Campbell pomogao je da se izgrade neke od najvećih kompanija iz Silicijumske doline, uključujući Google, Apple i Intuit i da se kreira više od bilion dolara tržišne vrednosti. Bivši fudbalski igrač na koledžu i coach, Bill je bio mentor vizionarima kao što su Steve Jobs, Lary Page i Eric Schmidt i coach desetinama lidera na obe obale. Kada je preminuo 2016. “Coach” je iza sebe ostavio kompanije koje rastu, uspešne ljude i veliko poštovanje, prijateljstvo i ljubav.

Sa visokih položaja u kompaniji Google, Eric Schmidt, Jonathan Rozenberg i Alan Eagle su lično iskusili kako je Bill razvijao odnose u kojima vlada poverenje, podsticao lični rast, ulivao hrabrost, naglašavao značaj operacione izvrsnosti i otkrivao postojanje tenzija koje neizbežno nastaju u okruženjima koje karakterišu brze promene. Kako bi odali počast svom mentoru i inspirisali i podučili buduće generacije, oni su zabeležili njegovu mudrost u ovom važnom vodiču.

Citat

flower

" Bil je razumeo da postoje stvari do kojih je svima nama kao ljudima stalo – ljubav, porodica, novac, pažnja, moć, zna- čenje, svrha – koje su bitne u bilo kojoj poslovnoj situaciji. Da morate razumeti i obraćati pažnju na ove ljudske vredno- sti kako biste kreirali efikasne timove. Oni su deo onoga ko svi mi jesmo, bez obzira na starost, položaj ili status. "

PREUZMI BESPLATNO