Prelomni trenutak - Dr John F. Demartini

Dr John Demartini napisao je ovu knjigu kako bi vam pomogao da probijete sve barijere koje vas možda sprečavaju da doživite sopstvenu pravu i prosvetljenu prirodu. Ona predstavlja potpuno razumljivu nauku i filozofiju i otkriva i istražuje univerzalne principe koji su osnova našeg postojanja. Najvažnije, ovo je krajnje realan i praktičan priručnik za razumevanje zašto živite onako kako živite i kako da transformišete sopstveni život u najuzvišeniju viziju.

899,00 RSDKupite odmah

Naučićete formulu uz pomoć koje ćete manifestovati svoje snove, otkriti tajne svog srca, pronaći način da još više zavolite i cenite svaki aspekt svog života, dobijete uvid u to kako da stvarate duboke i trajne veze, ponovo probudite svog unutrašnjeg genija, prevaziđete strahove i iluzije i povežete se sa svojom stvarnom misijom i svrhom.

Svako poglavlje ove knjige sadrži vežbe koje su osmišljene tako da vam daju lično iskustvo dubokih i skrivenih istina na kojima se zasniva vaš život.

Dr John Demartini je čovek bogatog iskustva i znanja. Započeo je karijeru kao doktor kiropraktike, a zatim nastavio da izučava više od 200 oblasti nauke u potrazi za onim što naziva Univerzalnim principima života i zdravlja. Kao međunarodni govornik, dr Demartini svojoj publici udahnjuje novi život zahvaljujući prosvetljujućim perspektivama, duhovnim opažanjima vezanim za ljudsku prirodu i praktičnim akcionim koracima. Njegova filozofija i revolucionarno shvatanje moći bezuslovne ljubavi preobražavaju psihologiju kakvu poznajemo, a njegove revolucionarne metode lične transformacije transformišu živote miliona ljudi širom sveta.

Citat

flower

" Prelomni trenutak je kada u učenju idemo dalje od naših ograničavajućih uverenja i emocija o rađanju genija. "

dr John Demartini

PREUZMI BESPLATNO