Bogatstvo počinje iznutra

Otkrijte način da postanete finansijski stabilni, finansijski nezavisni, a zatim i finansijski slobodni! Uz knjigu dr Michael-a Hall-a „Bogatstvo počinje iznutra“ doprećete do same suštine bogatstva i dobićete recept za aktuelizaciju blagostanja u svim sferama svog života.

Dr Michael Hall od oca je nasledio mnoge strahove i nekorisna uverenja o bogatstvu. Vodeći se očevim primerom da radije radi u nekoj industriji u kojoj može da doprinosi, nego da juri za nekom karijerom koja donosi veliku finansijsku korist, on čak nije ni razmišljao o tome kako da stvori bogatstvo, niti o njegovoj važnosti, sve dok ga razvod nije finansijski opustošio i prodrmao ga.
 
Tako je sa 37 godina i uz alate tada nove discipline (NLP) počeo da se izbavlja iz finansijskih ruševina. Deset godina kasnije, nakon što je ostvario finansijsku stabilnost, pojavila se nova ideja – finansijska nezavisnost i sloboda. Sloboda da se donose odluke na osnovu onoga što neko želi da radi, a ne na osnovu onoga što mora da radi u finansijskom smislu. Tako je sa 46 godina počeo da modeluje strukturu stvaranja bogatstva. Osam godina kasnije je zaradio svoj prvi milion.
 
Shvatajući na svom vlastitom životu da ovi modeli daju rezultate, počeo je da podučava druge stvaranju bogatstva u okviru jednog od treninga neurosemantike. Od tada on predaje inside-out bogatstvo širom sveta, od Njujorka i Londona, preko Francuske, Moskve, Johanesburga, Južne Afrike, Sidneja do San Franciska.

Dr Hall će biti vaš vodič i vaš lični coach, kroz proces stvaranja vama prilagođenog plana za stvaranje bogatstva. U njegovoj knjizi “Bogatstvo počinje iznutra” otkrićete lične, bihevioralne, međuljudske i finansijske tajne za kreiranje istinskog bogatstva u svakoj oblasti svog života – u umu, emocijama, odnosima, karijeri, finansijama, kreativnosti…

Michael Hall učio je direktno od osnivača NLP-a Richarda Bandlera, a diplomirao je kognitivno-bihejvioralnu psihologiju na Union institutu Univerziteta u Sinsinatiju. Njegov doprinos kako psihologiji, tako i NLP-u je nemerljiv. Dr Hall je osmislio revolucionarni model meta-stanja i Matrix model, a 1996. zajedno sa dr Bobom Bodenheimerom postao je začetnik tada potpuno novog polja studija koje nazivamo neuro-semantikom. Napisao je više od 30 dela, a danas provodi najviše vremena u istraživanju i podučavanju širom sveta.

Citat

flower

" Suština bogatstva je stvaranje ili dodavanje vrednosti koja odgovara potrebama ljudi u datom kontekstu. Uradite to i novac će doći. "

PREUZMI BESPLATNO