ZA VAŠE NAJVIŠE DOBRO OD SRCA

U novoj knjizi Slavice Squire ćete pronaći principe koji će vas pokrenuti na razmišljanje i dati vam smernice, razne korisne vežbe i podršku kroz svakodnevna iskustva i poteškoće. U njoj ćete naći inspiraciju da spoznate moć u sebi i da ne reagujete kao žrtva okolnosti, nego da svesno oblikujete svoj život iz dana u dan. I sve to čitajući i listajući predivno ilustrovane stranice svog novog životnog priručnika.

1.499,00 RSDKupite odmah

Prihvatiti da smo sami odgovorni za svoj život, jeste zastrašujuće, ali je istovremeno oslobađajuće i moćno, jer kada zaista uzmemo tu moć u svoje ruke, onda svesno svojim odlukama možemo da kreiramo život po svome iz dana u dan.

Nova knjiga Slavice Squire „Za vaše najviše dobro od srca“ je sastavljena od postova na facebook-u i instagram-u koji su privukli najveću pažnju. Ideja je bila da najbolje postove koji su podsetnik za sve nas stavimo na jedno mesto u knjigu koja je prelepo dizajnirana i može da vam stoji negde pri ruci kako biste je svakodnevno koristili. Ova knjiga pružiće vam podršku i vodič kroz svakodnevna iskustva i poteškoće. Zamišljena je tako da kada god imate neku vrstu zaglavljenosti, da ste nezadovoljni, zabrinuti, umorni, tužni, besni, bespomoćni… kada osetite bol i strah i imate potrebu da se izolujete, vi automatski posegnete za ovom knjigom i nađete nešto što vam prija i što vas pokreće.

Slavica vam u ovoj knjizi daje najbolje principe za unapređenje ključnih životnih vrednosti a to su sreća, uspeh, sloboda, samopoštovanje i ljubav koje vode u ispunjen i predivan život.

Citat

flower

" Tvoja sreća zavisi od tebe i tvojih postupaka, a ne od drugih ljudi. "

Slavica Squire

PREUZMI BESPLATNO