KOMPLET: NEĆETE PRONAĆI MIR DOK NE POSTANETE ZAHVALNI + DNEVNIK SREĆE

Ostvarite specijalnu pogodnost za kupovinu knjige Slavice Squire "Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni" u kompletu sa pripadajućom radnom sveskom "Dnevnik sreće". Knjiga inače košta 899, a "Dnevnik sreće" 399 dinara, ali su u kompletu vaši za samo

Iskoristite fantastičnu akciju i obradujte nekoga ili sebe setom koji će vam pomoći da osvestite sve svoje blagoslove i uživate u svakom danu…

Slavicina knjiga “Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni” pomoći će vam da prevaziđete nemir, strah, nezadovoljstvo i da steknete dozu mira zbog koje ćete moći da budete srećniji i zadovoljniji iz dana u dan, a počećete sa onim što jeste i onim što već sada imate.
 
U tome će vam glavni oslonac biti pripadajuća radna sveska “Dnevnik sreće” koja vam omogućava da krenete u lično istraživanje, započenete svaki dan puni optimizma, a završite ga srcem ispunjenim zahvalnošću za svaki divan trenutak.

Izgleda kao da je duševni mir nešto što samo može da se nađe u visokim planinama Tibeta ili u odricanju od današnjih tekovina civilizacije, ali nije tako. Set koji se sastoji iz knjige “Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni” i radne sveske “Dnevnik sreće” biće vam vodič da iskoristite najnovija naučna dostignuća i da nađete svoj mir, dok krupnim koracima gradite svoj uspeh i sreću.

Citat

flower

" Podaren nam je život, ni dobar ni loš, jednostavno život i šta mi od njega napravimo, zavisi samo od nas, jer sreća i uspeh nisu božji dar, već su plod unutrašnjeg stava. "

Slavica Squire

PREUZMI BESPLATNO