Day of Mastery by dr John Demartini

Beograd | mart 06 - mart 06, 2019

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

Zvezda filma “The Secret”, jedan od najpriznatijih svetskih stručnjaka za ljudsko ponašanje i lider u oblasti ličnog razvoja dr John Demartini, na poziv Slavice Squire po prvi put dolazi na ove prostore da održi svoj planetarno poznat jednodnevni trening Day of Mastery.

Day of Mastery by dr John Demartini

Ovaj trening pomoći će vam da posložite sve oblasti svog života i upravite ih prema sopstvenoj listi vrednosti, tako da uskladite privatnu i poslovnu sferu, uvećate svoje prihode, rešite se stresa i živite inspirisano i sa svrhom.
Day of Mastery dr Johna Demartinija sastoji se od četiri modula i to:

1. Modul LIČNO USAVRŠAVANJE

Tokom ovog modula otkrićete kako na osnovu Demartini metoda možete da upravljate svojim stanjem, budete koncentrisani, produktivni i uravnoteženi.
 

2. Modul UNAPREĐENJE BIZNISA

Naučićete kako hijerarhija vaših vrednosti upravlja sudbinom vašeg biznisa ili karijere.
 

3. Modul FINANSIJE

Naučićete kako vrednosti utiču na vaše imovinsko stanje i kako možete menjanjem sopstvenih vrednosti uticati na sopstvene finansije.
 

4. Modul LIDERSTVO

Dobićete alate uz pomoć kojih ćete proširiti svoje vidike i postići uspeh, tako što ćete ciljano i dobronamerno uticati na druge važne ljude u vašem životu.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Kao ljudi često pravimo kompromise i udovoljavamo prohtevima drugih, zaboravljajući na svoje sopstvene želje i ciljeve. Kada radimo tako, ne živimo u skladu sa sopstvenim vrednostima i gušimo svoju sopstvenu genijalnost. Dr Demartini će vam pomoći da se konačno okrenete sebi i probudite svoje potencijale, inspiraciju i životnu energiju koji leže u vašim najvišim vrednostima.

Iako je objavio devet bestselera prevedenih na 28 jezika, i duže od 40 godina izučavao ljudsko ponašanje, svetsku popularnost stekao je nakon učešća u filmu "The Secret” (na našim prostorima preveden kao “Tajna”). Tvorac je takozvanog Demartini metoda zasnovanog na njegovim otkrićima, koji pomaže ljudima širom sveta da žive rasterećenije, smirenije, fokusirano i da maksimalno koriste svoje potencijale. Osnivač je Demartini instituta, a „Day of Mastery“ je jedan od 72 njegova programa koje je održavao u više od 60 zemalja sveta.

Beograd | mart 06-mart 06, 2019

clock icon09:30:00

Ne morate izdvajati više od 600 dolara, koliko košta online verzija ove njegove edukacije, niti putovati preko okeana da biste slušali ovog poznatog istraživača i motivacionog govornika.

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO