USLOVI POHAĐANJA EDUKACIJA

REZERVACIJA MESTA

Vaše prijave sortiramo po datumu uplate i prednost imaju oni koji su pre uplatili. Mesto na treningu Vam je obezbeđeno tek nakon uplate kada ćete dobiti i poziv na edukaciju sa važnim podacima kao što je satnica i druge korisne informacije.

UPLATA UNAPRED

Ukoliko ste mesto na edukaciji rezervisali uplatom, važno je da znate da Vam rezervacija važi isključivo za najavljen termin održavanja, za koji ste se prijavili i uplatili.

 

Ukoliko ste iz opravdanih razloga sprečni da dođete i ukoliko nas o tome obavestite e-mailom najmanje 14 dana pre datuma održavanja edukacije, novac će Vam biti vraćen u celosti ili možete da izaberete neki drugi termin održavanja iste edukacije koji Vama odgovara. Ukoliko svoju rezervaciju otkažete 7 dana pre održavanja edukacije, biće Vam vraćeno 50% uplaćenog iznosa. Ako nam javite za 6 ili manje dana pre početka edukacije, gubite pravo na povraćaj plaćenog iznosa. Ukoliko ste sprečeni da pohađate rezervisanu edukaciju, svoju rezervaciju možete ustupiti osobi po Vašem izboru, koja edukaciju može pohađati ukoliko naši savetnici za lični razvoj procene da je za edukaciju zainteresovana i pogodna.

ŠTA ULAZI U CENU

U cenu ulazi edukacija putem video materijala ili zooma u obimu i trajanju u kome je objavljena na našoj web stranici u vreme kada ste se Vi prijavili i uplatili, a sveobuhvatni radni materijal u pdf formatu Vam ostaje zauvek.

OTKAZIVANJE/POMERANJE TRENINGA

Ako moramo da otkažemo edukaciju iz opravdanih razloga (npr. zbog bolesti trenera ili nedovoljnog broja polaznika) i više sile, vraćamo vam uplaćenu kotizaciju. Ako promenimo termin edukacije informisaćemo Vas o tome u najkraćem mogućem roku i ako Vama nije moguće da prisustvujete edukaciji u novom terminu dobijate nazad uplaćenu kotizaciju za taj termin. Ne mogu biti ostvareni nikakvi drugi zahtevi.

GARANCIJA KVALITETA

Zadržavamo pravo da isključimo sa edukacije polaznike koji ugrožavaju sigurnost drugih polaznika ili ometaju tok edukacije tako što onemogućavaju uspešno i nesmetano učenje grupe. U tom slučaju zadržavamo 50% od uplaćenog iznos-a za sve online programe i edukacije koje nisu sertifikacione, dok za sertifikacione edukacija zadržavamo iznos koji se odnosi na module na kojima je polaznik bio prisutan kao i 200 evra na ime dostavljenog materijala.

PRAVILA ZA ZOOM I FACEBOOK

Kako bismo obezbedili lagan početak i nesmetan tok edukacije, nakon uplate i rezervacije mesta na edukaciji, od nas ćete dobiti uputstvo za korišćenje zooma i facebook grupe. Obavezni ste od dana uplate da sve naše mailove ispratite i sva uputstva i pravila pročitate ili pogledate video i da ih se striktno držite. Za NLP Starter i Coaching Starter edukaciju možete da dobijete potvrdu o pohadjanju koja vam je ulaz za edukaciju na kojoj možete da dobijete i internacionalno priznat sertifikat sa pečatom renomirane asocijacije ukoliko ispunite od njih propisanu proceduru. Za sva zoom uključenja obavezno je da budete 100% prisutni, ne samo fizički već i mentalno, da imate stabilnu Internet konekciju, da ste sami u prostoriji gde imate mir, da vam je sve vreme uključena kamera i osvetljeno lice, tako da možete nesmetano da pratite edukaciju, da učestvujete i maksimalno profitirate. Ukoliko kamera nije uključena sve vreme trajanja edukacije nećete ostvariti uslov da od nas dobijete potvrdu da ste edukaciju pohađali niti kasnije sertifikat. Takođe, ukoliko kameru isključite i ne odazovete se na naš poziv da je ponovo uključite, odnosno ako u roku od 10 minuta ne uključite kameru, udaljićemo vas sa modula jer nećete moći da učestvujete u vežbama sa drugim polaznicima, ako propuštate gradivo.

PRIKLJUČIVANJE TRENINGU; STIGNITE NA VREME!

Od vas se očekuje da se edukacijama koje se održavaju UŽIVO na Zoom-u priključujete najkasnije 15 minuta pred početak, kako biste imali vremena da se akreditujete (prođete kroz Waiting room) i spremite za početak treninga, koji počinje tačno u 18:30h radnim danom, odnosno 9h subotom i nedeljom.

 

Ukoliko se desi da zakasnite više od jednog puta na modul, drugi put nećete biti u mogućnosti da se priključite modulu i isti ćete biti u obavezi da nadoknadite u celosti sa prvom sledećom grupom. Isto pravilo se primenjuje ukoliko sa modula edukacije izađete pre nego što se modul zvanično završi.

BEZBEDNOST I ČUVANJE PODATAKA

Zaštita podataka je integrisana u sam dizajn, a postavke privatnosti postavljene su na podrazumevani visoki nivo. Sva komunikacija između korisnika i sajta odvija se putem sigurnog šifrovanog protokola (https).

 

Obrada vaših ličnih podataka vršiće se u skladu sa propisima za zaštitu ličnih podataka u Republici Srbiji i EU, preduzimajući sve propisane tehničke i organizacione mere za obezbeđivanje poverljivosti i zaštite u procesu obrade ličnih podataka koje imamo. Naši zaposleni su u obavezi da čuvaju sve poverljive informacije (uključujući i lične podatke) prilikom obavljanja svojih poslova. Primenjujemo mere bezbednosti za prikupljanje, čuvanje i obradu informacija radi zaštite od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništavanja vaših ličnih podataka, kao i za to da lični podaci mogu biti otkriveni samo nadležnim organima u postupku predviđenom zakonom.

UČEŠĆE I ZADACI: KADA STE NA EDUKACIJI, UČESTVUJTE!

Od vas se očekuje da aktivno i odgovorno učestvujete u iskustvenim vežbama i procesima tokom edukacije. Kada ste na edukaciji, fokus usmerite na sadržaj edukacije, jer to je nešto što ne možete da nadoknadite. Zato za vreme edukacije nije dozvoljeno koristiti telefone, tablete za bilo koje aktivnosti mimo praćenja sadržaja edukacije.

VAŠA ODGOVORNOST: AKO IMATE OSEĆAJ DA STE NEŠTO PROPUSTILI, KAŽITE NAM!

Za vreme edukacije na raspolaganju će vam biti treneri i tim koji će pratiti vaš napredak i biti tu ako vam je potrebna podrška. Ako imate bilo kakvo pitanje ili mislite da ste nešto propustili, obavestite nas što je pre moguće, jer je to jako važno za vaš napredak i nivo kompetencija koji ćete postići, a mi smo uvek spremni da vam budemo podrška u učenju i napretku.

PRAVILA ZA VEŽBANJE: RADITE SAVESNO PREMA SEBI I PREMA DRUGIMA!

Kada radite vežbe, onda radite vežbe, vreme koje vam stoji na raspolaganju je pažljivo isplanirano za vežbu (neobaveznu priču sa kolegama i odlazak u toalet ostavite za pauze). Uspostavite prijatnu atmosferu za učenje, otklonite sve smetnje i obezbedite uslove za neometan rad. Radite posvećeno, držite se vremena, i pratite instrukcije glavnog trenera, trenera na praksi i koordinatora edukacije. Bez obzira na činjenicu da edukaciju pratite iz udobnosti svog doma, vi ste i dalje polaznici edukacije, i zato je važno da budete pristojno odeveni, kao i da pristojno sedite.

 

Sve informacije koje se u procesu učenja razmenjuju sa ostalim polaznicima ostaju poverljive, osim ako nije reč o informacijama koje su od značaja za nečiju fizičku bezbednost ili na neki drugi način uključuju kršenje etičkih i zakonskih normi.

 

Od polaznika se očekuje da se ponašaju etički i s poštovanjem prema ostalim polaznicima edukacije i zaposlenima i saradnicima NLP Instituta.

 
Zabranjeno je:
 

• neovlašćeno snimanje materijala bilo koje vrste u toku edukacije,

 

• štampa, kopiranje i distribucija materijala bilo koje vrste,

 

• neovlašćeno korišćenje propagandnog materijala i samog brenda.

REZERVISANA PRAVA ZA ODOBRAVANJE PRISTUPA EDUKACIJI

Zadržavamo pravo da zabranimo pristup edukaciji ili udaljimo s edukacije svako lice koje ugrožava sigurnost drugih polaznika ili ometa tok edukacije tako što onemogućava uspešno i nesmetano održavanje edukacije.

 

Program edukacije NLP Instituta i Coaching Akademije je specijalizovan program za učenje u zaštićenom okruženju i osećamo se privilegovanim što možemo da vam pružimo ovakvu vrstu edukacije. Zbog toga želimo da omogućimo i održimo sigurno okruženje za učenje svim polaznicima i cenimo vašu saradnju u skladu sa gore navedenim.

 

Vaše fotografije i izjave napravljene tokom edukacije, Coaching Akademija i NLP Institut može objaviti samo na sajtu i propratnom materijalu, kao što su brošure i filmovi edukativnog i reklamnog tipa za potrebe Coaching Akademije i NLP Instituta.

 

Svojom uplatom dajete saglasnost da fotografije, video zapisi i izjave NLP Institut i Coaching Akademija može koristiti samo u gore pomenute svrhe.

 

Svojom uplatom bilo koje edukacije i treninga kao i online programa Coaching Akademija i NLP Institut-a dajete punu saglasnost za sve što je opisano u ovim uslovima.

ODGOVORNOST

Organizator edukacije ne snosi nikakvu odgovornost i ne može odgovarati za bilo kakvu štetu koju polaznik pretrpi ili pričini za vreme trajanja edukacije.

ZAKAŽITE BESPLATNU KONSULTACIJU OVDE