ONLINE PROGRAM LIČNOG PROSPERITETA

Online | januar 11 - mart 29, 2024

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

Kako da uz podršku Slavice Squire puna TRI MESECA radite na ličnom prosperitetu, uprkos tome što “nemate vremena” ili ste nam daleko?

Nedostatak vremena i udaljenost više nisu prepreka da konačno počnete da radite na svojim ciljevima i živite život punim plućima, jer je Slavica Squire za vas kreirala ONLINE PROGRAM LIČNOG PROSPERITETA.

ONLINE PROGRAM LIČNOG PROSPERITETA

ONLINE PROGRAM LIČNOG PROSPERITETA namenjen je baš vama, ukoliko ste:

  • ✔︎ potrebe drugih uvek stavljali ispred svojih i sada ne znate šta je vama zaista važno;
  • ✔︎ upali u zonu poznatog (NE)komfora i ne znate kako da iz nje izađete;
  • ✔︎ nezadovoljni poslom / brakom / vezom / statusom / finansijama / vitalnošću… ali ne znate kako bilo šta da unapredite;
  • ✔︎ sebi nekada rekli da „niste dovoljno dobri“ i da „ne zaslužujete ništa bolje“;
  • ✔︎ umorni od čekanja da se nešto samo promeni;
  • ✔︎ spremni da okrenete novi list i odreknete se svih svojih dobrih izgovora.

VAŽNO: Ovaj program NIJE ZA VAS, ako:

  • ✘ smatrate da je u vašem životu već sve savršeno i da nema mesta za bilo kakva poboljšanja;
  • ✘ planirate da zauvek krivite druge zbog svojih izbora i odluka;
  • ✘ nemate nameru da preuzmete odgovornost za svoj život;
  • ✘ želite da ostanete i uživate u ulozi žrtve;
  • ✘ nemate Facebook nalog i ne želite da ga otvorite, za potrebe učestvovanja u zatvorenoj grupi podrške.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

ONLINE PROGRAM LIČNOG PROSPERITETA koncipiran je tako da vam bez okolišanja, pruži odmah primenjive alate, tehnike i veštine iz oblasti NLP-a i coaching-a tako da:

  • ✔︎ ponovo upoznate sebe;
  • ✔︎ otkrijete načine na koji sebe sabotirate na putu ka uspehu;
  • ✔︎ postanete sebi oslonac i podrška;
  • ✔︎ pronađete resurse za koje niste znali da ih posedujete;
  • ✔︎ kreirate ciljeve kojima ćete sa radošću stremiti;
  • ✔︎ pronađete motivaciju i životnu radost radeći stvari koje su vama važne;
  • ✔︎ napravite progres u bilo kojoj oblasti života koja vam trenutno predstavlja problem… i još mnogo toga.

U video lekcijama, upoznaćete se sa sledećim temama:

1. Vi birate ko ste i ko ćete da postanete
Imate mogućnost da napravite izbor na šta ćete se fokusirati i čemu ćete svakodnevno davati svoju pažnju i energiju. Tokom ove lekcije osvestićete svoj izbor i doneti odluku čemu ćete posvetiti svoj život.

2. Imate sve resurse koji su vam potrebni
Amerikanci imaju jednu izreku koja u slobodnom prevodu glasi: ako ne uspete da se pripremite, pripremili ste se za neuspeh. I to je zaista tako.

Jedan od razloga zbog kojih ljudi ne istraju u svojim odlukama je taj što se ne pripreme, ne samo za akciju, nego i za to da promena koja ih čeka treba da predstavlja njihovo trajno stanje.

Jedan od najvažnijih koraka u pripremi je da osvestite svoje resurse.

3. 4 ključne stvari koje grade ili uništavaju vaš život
Gde ste sada i šta je ono što ispunjava vaš život, a šta je ono što ga uništava? U ovoj lekciji Slavica će vas podržati u tome da pogledate istini u oči i suočite sa kradljivcima vremena i vašeg života. Dobićete ideje kako da delegirate, kako da se oslobodite i kako da napravite vreme tako da sitgnete da uradite sve ono što je vama zaista važno i što doprinosi kvalitetu vašeg života.

4. Odustanite od onoga što više ne možete da promenite
U ovoj lekciji dobićete priliku da se oslobodite nepotrebnog tereta. Osećaja krivice, kajanja zbog propuštenih prilika, loših odluka, pogrešnih izbora… Saznaćete kako da negativna iskustva posmatrate kao skriveni blagoslov i kako da ih konačno iskoristite za svoj dalji lični razvoj.

5. Vratite sebi sebe
Mnogi misle da je lični razvoj menjanje sebe. Zapravo, to je povratak sebi. Mi smo rođeni savršeni i sa potpuno jasnom vizijom šta je to što želimo u životu, šta je to što hoćemo da postanemo i šta nam je zaista važno i čini nas srećnima. Naravno mnogi od nas su to uz put zaboravili ili tu iskru radosti zakopali ispod tuđih očekivanja, ograničavajućih uverenja i strahova i preuzeli kao svoje. Vratite se sebi i uspostavite ponovni kontakt sa vama samima, jer tu leže odgovori za kojima tragate, a možda ste baš u ovoj lekciji spremni da ih čujete.

6. Ono na čemu niste zahvalni, ne zaslužujete
Umesto što se fokusiramo na sve ono što nam nedostaje i zavidimo onima koji su u boljoj finansijskoj situaciji od nas, možemo ponekad da se fokusiramo na to da u našem životu ima toliko toga na čemu bismo mogli da budemo zahvalni, što nema nikakve veze sa novcem.

U ovoj lekciji dobićete alat za uspeh. On je dostupan apsoluno svima, ali izgleda da što je nešto lakše i dostupnije to je teže poverovati u njegovu transformišuću snagu.

7. Dozvolite sebi da prerastete ograničenja
Možda ste kao dete sabotirani da uspete u ostvarivanju tadašnjih ciljeva, jer su vam odrasli govorili da vi to ne možete. Možda ste imali neprijatna iskustva zbog kojih nikako da se mrdnete sa mesta ili jako teško, a možda jednostavno mislite da “niste dovoljno…” Šta god da je u pitanju, sa vama ću podeliti razne načine kako da prerastete sva ograničenja i budete slobodni.

8. Oslobodite se straha od…
Želim da vas ohrabrim da se suočite sa svojim strahovima. Da ih preispitate, upoznate, odbacite ili smanjite njihov intenzitet. Nakon ove lekcije osetićete se oslobođeno i hrabro.

9. Ne morate da menjate sebe, promenite svoje navike
Nije stvar u tome da vi morate sebe da menjate. Vi ste već fenomanalni, samo još to treba da spoznate i po tome da živite. U ovoj lekciji dobićete priliku da promenite navike, a ne sebe uz tehnike, alate i veštine isprobane u Slavicinom iskustvu, ali i iskustvu mnogih drugih uspešnih ljudi.

10. Vi ste zaslužni za ono što imate i što ćete imati
Oslobodite se svojih „dijagnoza“ i večitih izgovora zašto nešto ne možete da uradite ili već niste uradili. Koga je briga da zna vaše zašto?! Pokrenite se konačno, bez obzira na sve!

11. Kako napustiti zonu poznatog
Mnogi se plaše napuštanja zone u kojoj im nije više prijatno, ali im je sve poznato, gde mogu sve događaje da predvide i zato se tu osećaju sigurno. I to je ok, ali ako hoćete razvoj i progres, to uključuje izlazak i suočavanje sa nepoznatim. U ovoj lekciji saznaćete kako se dešava taj razvoj i kako da proširite svoju zonu komfora.

12. Predupredite prepreke
Na putanji promene i vašeg ličnog prosperiteta, biće raznih prepreka. Neke će biti izvan vas a neke u vama samima. Važno je da ih na vreme znate, predvidite, predupredite i na kraju preskočite.

13. Bez čega ne možete da živite?
Šta je to što vaš život kreira u pozadini vašeg uma? Šta je to što upravlja vašim postpucima i snovima?

Vreme je da otkrijete gde je vaša prilika za ispunjenjem kako biste kasnije mogli da kreirate život koji ispunjava i usklađuje vašu percepciju, potupke, namere, snove i najviše vrednosti.

14. Pronađite svoju svrhu
Šta je to što će da vas diže iz kreveta u 5 ujutru? Zbog čega ćete imati nepresušnu inspiraciju i motivaciju? Šta je to što svojim životom želite da prenesete na generacije posle vas? U ovoj lekciji imaćete priliku da kreirate svrhu koja je u skladu sa vama, vašim vrednostima, znanjima, željama, snovima i već od ove lekcije bićete svesni i živeti je kroz svaki svoj postupak.

15. Usvojite mindset uspešnih
Šta je to što uspešni misle o uspehu, o neuspehu, o sreći, o mogućnostima… Šta je to korisno što možete da kroz vežbu implementirate u svoj život tako da nekada za vas nedostižne stvari postanu realne i opipljive i vama primamljive? Kroz ovu lekciju osmislićete sami za sebe rečenice moći ili pokrete koji donose uspeh i ostvaruju snove koje želite.

16. Kreirajte sebe i svoj život iznova
Nije dovoljno da kreirate samo svoj život već i da se pitate kakva osoba treba da postanete da biste taj život živeli?

Slavica će sa vama podeliti razne metode i tehnike i lično vas voditi kroz snažan proces vizualizacije koji će vas sigurno pokrenuti na sasvim novo razmišljanje o vama samima i životu.

17. Napravite plan za uspeh
Akcioni plan nije samo pisanje koraka 1, 2 i 3, nego mnogo više od toga. Akcioni plan za lični prosperitet podrazumeva svakodnevni ritual, konstantno merenje promene, razvijanje fleksibilnosti, istrajnosti i svesnosti zašto svakog trenutka radite ono što radite i čemu vas to vodite.

18. Vi već imate samopouzdanje
Samopouzdanje se gradi dan po dan. Srećom vi ga već prirodno imate, samo je potrebno da ga osvestite, osnažite, nadograđujete i nastavite da ga razvijate.

19. Energetske vežbe za svaki dan
Prirodno je da nam nekim danima ide teže, možda imate više posla nego obično itd. Šta god da je u pitanju u sebi imate moć da se energizujete, za pet minuta odmorite i pripremite se za uspeh. Praktikovanjem jednostavnih saveta iz ove lekcije moći ćete da se u jednom danu pokažete fantastično u svim sferama svog života, bez obzira na sve. Vežbajte svoj um da vam bude podrška na putu ostvarenja vašeg najvišeg potencijala.

20. Vi ste fenomenalni
Finalna lekcija koja će izmeriti vaš progres tokom ovog online programa ličnog prosperiteta i to u minutama. Lekcija koja će vam dokazati da li ste spremni da postanete svoja najbolja verzija ili ne. Ova lekcija će vas pokrenuti da razmislite dalje o svom životu, o sebi i svemu onome što dolazi. Želim da vas ohrabrim da sada preuzmete svoj život u svoje ruke i od njega kreirate jedinstveno putovanje koje koje ćete obožavati.

ŠTA SVE DOBIJATE

ONLINE PROGRAM LIČNOG PROSPERITETA traje tri meseca i sastoji se od:

  • ✔︎ 20 video lekcija Slavice Squire kojima ćete moći da pristupite sa bilo kog uređaja u bilo kom trenutku;
  • ✔︎ kompletnog PDF materijala, mnoštva radnih listova koji prate svaku od lekcija;
  • ✔︎ tromesečne online podrške u okviru zatvorene Facebook grupe;
  • ✔︎ Slavicinih redovnih live uključenja u Facebook grupu gde će lično odgovarati na sva pitanja polaznika i još mnogo toga.

Video lekcije će biti objavljivane prema određenom rasporedu, a sve informacije o njima dobićete u okviru vaše Facebook grupe. Lekcije možete da gledate bilo kad i bilo gde sa bilo kog uređaja.

Online | januar 11-mart 29, 2024

clock icon18:00

Vaša investicija za ovaj program je 75 evra!

Program je već u toku. Prvu lekciju smo objavili 29. decembra 2023. godine i zbog toga što je program online i lekcije možete da pratite kada želite, omogućili smo pristup lekcijama i nešto kasnije, odnosno do 11. januara pre nego što izađe peta lekcija. Sve lekcije koje do vašeg uključenja budu objavljenje biće Vam po uplati odmah na raspolaganju u Facebook grupi da ih pogledate i neometano nastavite da pratite sve nove lekcije.

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO