Coaching Starter - RASPRODATO

Beograd | mart 31 - april 01, 2018

Preostalo vreme do događaja

SOLD OUT

O treningu

Da li ste oduvek želeli da baš vi budete ti koji ćete preneti svoja znanja i pozitivnu energiju na druge ljude i pomoći im da postanu najbolja verzija sebe? Onda je Coaching starter pravi trening za vas!

Slavica Squire će vas naučiti osnovama coachinga, kao i finim razlikama između coachinga, mentoringa, konsaltinga i terapije. Nakon Coaching Starter treninga ćete dobiti čitav set alata i tehnika koje ćete moći da primenite u svim aspektima svoga života.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj trening:

Novostečenim veštinama coachinga ćete unaprediti posao koji radite i odnose sa različitim tipovima ljudi koje srećete svakoga dana. Pored toga što ćete unaprediti karijeru koju ste do sada vredno gradili, postaćete i profesionalni coach i dobiti priliku da pomognete drugim ljudima da i oni dosegnu svoje ciljeve. Takođe ćete tokom ovog treninga saznati pravu definiciju coachinga i saznati koliko je vredno posedovanje ove veštine u svakodnevnom životu. Po završetku treninga ćete sakupiti dovoljno znanja i iskustva da se odlučite da li je coaching za vas.

Pomoću veština koje steknete ćete zasigurno poboljšati vaš odnos sa drugim ljudima, bilo da je u pitanju vaša porodica i prijatelji, ili kolege na poslu, zaposleni i klijenti.

Beograd | mart 31-april 01, 2018

clock icon09:30

Coaching Starter trening sa Slavicom Squire je za sve one koji žele da postanu deo naše velike, a opet izuzetno bliske porodice. Sa nama ćete saznati šta je tačno coaching, steći ćete jasan uvid u osnove ove profesije, a mi ćemo biti tu za vas da vam pomognemo da se odlučite da li je coaching vaš životni poziv.

Investicija je 157 eura
Trener Slavica Squire
Dostupnost Rasprodato X Icon

Rane uplate

137 Eura

Istaknuta cena se odnosi na period do 01.02.2018

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE