Coaching Starter

Beograd | oktobar 27 - oktobar 28, 2018

Preostalo vreme do događaja

O treningu

Da li ste oduvek želeli da baš vi budete ti koji ćete preneti svoja znanja i pozitivnu energiju na druge ljude i pomoći im da postanu najbolja verzija sebe? Onda je Coaching starter pravi trening za vas!

Coaching Starter

Slavica Squire će vas naučiti osnovama coachinga, kao i finim razlikama između coachinga, mentoringa, konsaltinga i terapije. Nakon Coaching Starter treninga ćete dobiti čitav set alata i tehnika koje ćete moći da primenite u svim aspektima svoga života.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj trening:

Novostečenim veštinama coachinga ćete unaprediti posao koji radite i odnose sa različitim tipovima ljudi koje srećete svakoga dana. Pored toga što ćete unaprediti karijeru koju ste do sada vredno gradili, postaćete i profesionalni coach i dobiti priliku da pomognete drugim ljudima da i oni dosegnu svoje ciljeve. Takođe ćete tokom ovog treninga saznati pravu definiciju coachinga i saznati koliko je vredno posedovanje ove veštine u svakodnevnom životu. Po završetku treninga ćete sakupiti dovoljno znanja i iskustva da se odlučite da li je coaching za vas.

Pomoću veština koje steknete ćete zasigurno poboljšati vaš odnos sa drugim ljudima, bilo da je u pitanju vaša porodica i prijatelji, ili kolege na poslu, zaposleni i klijenti.

Beograd | oktobar 27-oktobar 28, 2018

clock icon09:30

Coaching Starter trening sa Slavicom Squire je za sve one koji žele da postanu deo naše velike, a opet izuzetno bliske porodice. Sa nama ćete saznati šta je tačno coaching, steći ćete jasan uvid u osnove ove profesije, a mi ćemo biti tu za vas da vam pomognemo da se odlučite da li je coaching vaš životni poziv.

Investicija je 157 eura
Trener Slavica Squire
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE