Online programi

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne!

Kalendar programa

10369

6359

Vreme do sledećeg programa

03

apr

2020

ONLINE COACHING PROGRAM

clock icon12:00 - location iconOnline

O coachingu se puno priča, a malo se zna i online program je prilika da se upoznate sa ovom izvanrednom metodologijom iz prve ruke, a da ne morate da napuštate toplinu svog doma. Ako ste se oduvek interesovali za psihologiju, ali ste ipak studirali nešto drugo, a danas biste želeli da istražujete u tom polju i ne uspevate da uklopite edukaciju u svoje svakodnevne obaveze, onda je ovaj program izvanredna prilika za vas. Naročito zato što vam nudi slobodu da lekcije ispratite u vama najprijatnije vreme i da pogledate koliko god puta želite. Veoma je vredno i to što imate dva meseca podrške i priliku da pitate šta god da se pojavi i da sve nedoumice i dileme podelite sa supervizorima, da svoja iskustva podelite i sa drugim polaznicima i da dobijete stručne savete za primenu metoda u poslu i privatnom životu za napredak i lični razvoj.

10

apr

2020

ONLINE PROGRAM LIČNOG PROSPERITETA

clock icon12:00 - 23:59 location iconOnline

Olgica Nestorović

"Profesionalna glumica, praktičar reikija, DP i DP4"

"Uvek sam imala problem da odredim cenu - vrednost sopstvenog rada. Zahvaljujući edukaciji ProDAVANJE sa Slavicom Squire uočila sam ograničavajuća uverenja koja me koče, ali i spoznala da ono što imam da ponudim vredi mnogo više nego što mogu da naplatim kolika god to cena bila. Saznanje da mogu nekome da olakšam i doprinesem usponu u karijeri me čini radosnom i daje mi dozvolu da počnem da prodajem svoje usluge. Hvala od srca!"

Jovana Nikolovski

"Trener plivanja"

"Slavicu sam zavolela preko knjige i društvenih mreža, a sada još više poštujem i cenim njen rad. Oduševljena sam konceptom Coaching Startera. To je vrlo konkretna, zanimljiva i interaktivna edukacija sa koje sam kući otišla prezadovoljna i nasmejana. Koristiću ono što sam naučila u svom trenerskom poslu i radu sa decom, kao i u razgovoru sa sportistima koji mi se često obraćaju za razgovor i pomoć."

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"NLP Institutu Slavice Squire sam zahvalna na životno korisnoj edukaciji koju završavam zahvalna na novom poslu koji sam oduvek želela da radim, sa boljom komunikacijom sa svima u okruženju i planovima za ostvarenje daljih promena. NLP mi je pokazao kako to da izvedem. NLP Institut ima moje poverenje za dalje edukcije koje ću nastaviti kod njih."

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

BESPLATNE E-KNJIGE