Dve knjige po izboru

Ostvarite specijalan popust za kupovinu bilo koje dve knjige Slavice Squire! Prilikom naručivanja u napomene o narudžbini napišite koju kombinaciju knjiga želite: Mir + Mir, Sreća + Sreća, NLP + NLP, Sreća + NLP, Sreća + Mir ili NLP + Mir.

1.399,00 RSDDodaj u korpu

Iskoristite fantastičnu akciju za knjige Slavice Squire „Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni“, „Najbolja osveta od svih je SREĆA“ i „NLP u svakom uspehu mirođija“ i obradujte nekoga ili sebe. Bilo koje dve knjige možete naručiti za 1.399 dinara i tako uštedeti troškove poštarine.

„Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni“ je Slavicina najnovija knjiga koja će vam pomoći će vam da prevaziđete nemir, strah, nezadovoljstvo i da steknete dozu mira zbog koje ćete moći da budete srećniji i zadovoljniji iz dana u dan.
 
Slavicina knjiga „NLP – u svakom uspehu mirođija“ mnogima je na našim prostorima bila prvi susret sa Naukom Ličnog Prosperiteta. Ovaj bestseler prošle godine ugledao je svetlo dana u novom, osveženom izdanju.
 
Knjiga „Najbolja osveta od svih je SREĆA“ nastala je iz Slavicine želje da vam pruži podršku i vodič, a najviše inspiraciju. Knjiga vas vodi kroz najvažniji posao u vašem životu, da probudite hrabrost u sebi, da se rasteretite i oslobodite svoje unutrašnje resurse. Radeći sa ovom knjigom možete sebi da podarite krila i sa lakoćom da kreirate i da živite život kakav zaslužujete.

Poklonite sebi ili drugima poklon neprolazne vrednosti! Korisne knjige Slavice Squire pomoći će vam da naučite više o sebi i drugima, probudite svoje uspavane potencijale i rasteretite se kako biste maksimalno uživali u svom životu.

Citat

flower

" Oproštaj znači zauvek se odreći nade da je prošlost možda mogla da bude drugačija. "

Slavica Squire

Izjave čitalaca

" Ovo je knjiga koja nadahnjuje i inspiriše. Volim lakoću kojom Slavica “prevodi” naučne činjenice u korisne i praktične savete. Živimo u svetu komunikacija u kom upravo umetnost komunikacije jeste umetnost življenja. Naučite kako da od svog života napravite pravo umetničko delo. "

Siniša Ubović, glumac i coach

Izjave čitalaca

" Kada sam od autorke knjige naučila tehnike NLP-a, koje su neke stvari u svim segmentima mog života promenile iz korena, rekla sam: “Šteta što nisam naučila ranije”. Nije kasno. Nemojte gubiti vreme. U rukama imate štivo, koje krucijalno može uticati pozitivno na vaš život. "

Tatjana Vojtehovski, PR expert i TV voditelj

Izjave čitalaca

" Ja živim tako da opraštam i ne nosim ni male ni velike terete prošlosti. Ali knjiga 'Najbolja osveta od svih je SREĆA' ipak otvara nešto što je potisnuto duboko u nama i navodi da se o nekim stvarima razmisli još jednom. "

Sanja S.

- Uskoro -

Knjiga o veri

Izlazi na proleće 2020

Knjiga o ljubavi

Izlazi na proleće 2021

BESPLATNE E-KNJIGE