ZOOM - ProDAVANJE

Zoom | mart 10 - mart 12, 2023

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

Ako svim svojim srcem verujete u svoj proizvod ili uslugu, ako predano radite na njegovom kvalitetu, ako ste sigurni da je to nešto što vašim klijentima može pomoći da reše neki svoj problem ili jednostavno da unaprede svoj život, onda je vaša dužnost da se pobrinete da do njih dođe i zato je sada pravo vreme da upoznate umetnost proDAVANJA!

Ako ne ovladate ovom umetnošću, to može biti smrtna kazna za vašu ili bilo koju drugu firmu. Jer koliko god da je vaš proizvod kvalitetan, ako ne umete da ga prodate, nećete dugo opstati na tržištu. A ako imate svetu šta da date, onda je to velika šteta i to ne samo za vas.

Bilo da ste preduzetnik koji želi da izbegne takvu sudbinu, prodavac koji želi da postiže izvanredne rezultate i postane vrhunski stručnjak u prodaji, menadžer koji upravlja prodajnim timom ili neko ko tek treba da postane nešto od toga, trodnevna edukacija ProDAVANJE sa Slavicom Squire, koja se održava uživo putem Zoom platforme, upravo je za vas, jer će preokrenuti vaše stavove o prodaji, a to će vas lansirati.

ZOOM - ProDAVANJE

Saznajte kako možete da povećate profit, unapredite svoje poslovanje i postignete izvanredne rezultate u prodaji, zahvaljujući strategijama vrhunskih prodavaca koji iskreno vole da proDAJU i uživaju u tome!

Više od dvadeset godina Slavica Squire je uspešna u proDAVANJU, voli ovu oblast i konstantno je izučava i unapređuje. Esenciju stečenog znanja i bogatog iskustva isfiltrirala je da dizajnira za vas ovaj dinamični program koji razbija sve predrasude o prodaji i koji će za vas, bilo da ste preduzetnik, prodavac ili menadžer ili tek želite to da postanete, pružiti ključne alate i tehnike isprobane u praksi. To je program u okviru kog ćete steći drugačiji pogled na ovu fascinantnu i izuzetno korisnu veštinu, primenjivu svaki dan i na svakom mestu.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Više nije dovoljno imati kvalitetan proizvod ili uslugu, da biste uspeli na savremenom tržištu. Ni markenške aktivnosti, ma koliko dobre bile, ne mogu uvećati vaše prihode, niti vam doneti uspeh, ako se ne pretvore u prodaju.

ProDAVANJE će vam pomoći da se uzdignete visoko iznad konkurencije upravo duboko etičnim pristupom, orijentisanom na dobrobit klijenta, a bazira se na najsavremenijim saznanjima iz oblasti psihologije i ljudskog ponašanja. Dobićete unutrašnji mir i lakoću, jer ćete prodaju pretvoriti u proDAVANJE i uživaćete u tome.

Dobićete unutrašnji mir i lakoću, jer ćete prodaju pretvoriti u proDAVANJE i uživaćete u tome.

Zoom | mart 10-mart 12, 2023

clock icon18:30

Prijavite se odmah i ovladajte proDAVANJEM kao najvažnijim alatom za postizanje pozitivnog uticaja.

INVESTICIJA JE: 197 evra

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO