UŽIVO PREKO ZOOM-A: Prezentacione veštine

Zoom | oktobar 01 - oktobar 03, 2021

PROGRAM POČINJE ZA

O programu

Prezentacione veštine su autorski trening Slavice Squire na kom ćete naučiti kako da postanete pravi majstor prezentacije koji će oduševiti svojim nastupom svaku publiku, bilo da se nalazite na sceni ili na sastanku.

UŽIVO PREKO ZOOM-A: Prezentacione veštine

Nećete više morati da strahujete od nepoznatog, jer ćete uz Slavicu Squire u toku ovog treninga naučiti kako da izađete iz svoje zone komfora i govorite pred ljudima koje poznajete jednako samouvereno kao i pred vama bliskim ljudima.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Slavica Squire će vam jasno predstaviti četiri ključne veštine izvrsnog prezentovanja: objasniće vam kako je to jedna fenomenalna fizička veština, kako upravljati scenom ustvari znači upravljati stanjem, kako kroz odgovarajuće modelovanje možete dostići izvrsnost, i na kraju će vam predstaviti ključne stvari koje morate da znate kako biste bili efektan govornik. Nakon ovog kursa, budite sigurni da ćete biti spremni da inspirišete i fascinirate svaku publiku pred kojom budete govorili.

Uspeh vaše prezenatacije zavisi isključivo od vas samih!

Zoom | oktobar 01-oktobar 03, 2021

clock icon18:30

Trening se održava u petak od 18:30h do 21:45h i u subotu i nedelju od 9:00h do 14:00h.

Vaša investicija za Prezentacione veštine
iznosi 157 evra

Nakon ovog kursa, budite sigurni da ćete biti spremni da inspirišete i fascinirate svaku publiku pred kojom budete govorili.

Kontakt za rezervaciju

PREUZMI BESPLATNO