Prezentacione veštine POPUNJENO

Beograd | jun 01 - jun 02, 2019

Preostalo vreme do događaja

SOLD OUT

O treningu

Prezentacione veštine su autorski trening Slavice Squire na kom ćete naučiti kako da postanete pravi majstor prezentacije koji će oduševiti svojim nastupom svaku publiku, bilo da se nalazite na sceni ili na sastanku.

Prezentacione veštine POPUNJENO

Nećete više morati da strahujete od nepoznatog, jer ćete uz Slavicu Squire u toku ovog treninga naučiti kako da izađete iz svoje zone komfora i govorite pred ljudima koje poznajete jednako samouvereno kao i pred vama bliskim ljudima.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj trening:

Slavica Squire će vam jasno predstaviti četiri ključne veštine izvrsnog prezentovanja: objasniće vam kako je to jedna fenomenalna fizička veština, kako upravljati scenom ustvari znači upravljati stanjem, kako kroz odgovarajuće modelovanje možete dostići izvrsnost, i na kraju će vam predstaviti ključne stvari koje morate da znate kako biste bili efektan govornik. Nakon ovog kursa, budite sigurni da ćete biti spremni da inspirišete i fascinirate svaku publiku pred kojom budete govorili.

Uspeh vaše prezenatacije zavisi isključivo od vas samih!

Beograd | jun 01-jun 02, 2019

clock icon09:30

Nakon ovog kursa, budite sigurni da ćete biti spremni da inspirišete i fascinirate svaku publiku pred kojom budete govorili.

Informacije
Od koga ćete učiti Slavica Squire
Dostupnost Popunjeno X Icon

Kontakt za rezervaciju

BESPLATNE E-KNJIGE