PreduSREĆNICA

Zoom | maj 12 - jun 08, 2023

PROGRAM POČINJE ZA

Kreirajte od svog znanja uspešan biznis koji ćete da volite i tako kreirate ispunjen život.

O programu

Mnogi ljudi sanjaju dan kada će biti slobodni da rade ono što vole i imaju dovoljno novca da sebi priušte fenomenalan život, ali neznaju kako to da postignu jer ih sprečava realnost gde rade posao koji im plaća račune, a rado bi radili nešto drugo, nešto što ih ispunjava i u čemu uživaju.

Možda ste i vi trenutno nezadovoljni jer vašim životom upravlja neko drugi (šefovi, nadređeni, sistem…), ili radite posao koji ne volite samo da platite račune. A možda i volite to što radite, ali niste zadovoljni koliko zarađujete. To mnoge ljude čini nesrećnim jer osećaju da imaju potencijal koji ne umeju da iskoriste.

A moguće je da posedujete jedinstvene veštine, znanja i ekspertizu koji nekome mogu biti dragoceni, samo još ne znate kako možete od toga lepo da živite!

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj program:

Ako ste razmišljali o preduzetništvu ili ste već krenuli tim putem, onda sigurno već znate da je to veliki izazov. Odakle početi, o čemu sve treba voditi računa, kako napraviti dobar proizvod ili uslugu, a onda kreirati jasan plan – korak po korak – koji je efikasan i koji vas konstantno povezuje sa ciljnom grupom, tako da brzo raste vaša baza klijenata i da se vaša ponuda pretvori u odličan, profitabilan biznis u kome uživate.

Zato sam kreirala za vas trening PreduSREĆNICA, da svojim znanjem i iskustvom što više žena podržim i naučim vas KAKO da unapredite svoj postojeći biznis ili da kreirate biznis od nule do potpune lične i finansijske slobode, a samim tim da uštedite godine života i novca na istraživanje šta funkcioniše, a šta ne. I ja sam tokom ovih 18 godina svoje preduzetničke karijere često bivala zbunjena i umorna i želela sam da odustanem, te vas zato i razumem. A danas kada sam ipak uspela da imam svoj izuzetno uspešan milionski biznis i život o kome sam sanjala, upravo zbog toga želim i vas da podržim da istrajete i da lakše idete putem koji sam vam utrla, jer znam koliko bi meni značilo da sam imala podršku. Znam koliko bi meni značilo da sam barem nekada u prvih 10 godina imala nekoga da mi da smernice i nauči me kako se kreira i razvija uspešan biznis i kako konstantno da se unapređuje da bude neodoljiv na tržištu.
Zato ja želim to da naučim vas.

To je prilika za vas kao preduzetnice da sebe unapredite, da se usudite da započnete ili da uzdignete svoje poslovanje i svoj profit na viši nivo i ostvarite nezavisnost i ispunjenost koja vas čini PREDUSREĆNICOM.

Program PreduSREĆNICA se sastoji iz treninga koji se odvija uživo preko ZOOM platforme i radnih listova za vežbanje. Takođe, imate grupni mentoring kroz kontinuiranu podršku svih predavača tokom mesec dana koliko traje ovaj program.

Program se održava uživo preko Zoom-a jedan vikend i 4 večernja termina:

Vikend 12 – 14.maj:

12.05. od 18:30 do 22:00
13.05. od 9:00 do 14:00
14.05. od 9:00 do 14:00

Večernji termini:

18.5. od 19:00 do 21:00
25.5. od 19:00 do 21:00
1.6. od 19:00 do 21:00
8.6. od 19:00 do 21:00

Ovom izuzetno pristupačnom cenom i celim ovim programom, moj Milan i ja od srca želimo da vas podržimo jer imamo ogromno iskustvo, a vaš uspeh nam je važan. Osim toga godinama smo se edukovali širom sveta, radili smo sa stotinama klijenata i pronašli smo izvanredan način da razvijamo naš biznis i pomognemo drugima koji to žele. Svoje znanje i iskustvo smo spakovali u sistem i praktične korake i nazvali ga PreduSREĆNICA da i vama budemo podrška kako biste i vi kreirali biznis po svojoj meri. Na ovom programu vam dajemo strategije, alate i konkretne korake uz pomoć kojih možete da kreirate biznis od svog znanja i da živite fenomenalan život. Milan je sa mnom od 2014. godine i svojim ciljanim angažmanom, naročito u marketingu, značajno mi je pomogao da unapredim svoje poslovanje i da biznis, koji sam do tada gradila sama 10 godina, poraste i uveća se skoro 10 puta.

Vaša investicija za ceo ovaj program je samo 257 evra.

Ovaj trening se održava sada pa ko zna kada, a broj mesta je ograničen zbog naše želje da budemo što dostupniji za vas, zato se prijavite odmah i rezervišite svoje mesto na vreme.

Bavićemo se ovim temama iz vašeg ugla PREDUSREĆNICE:

18:30
Kontakt za rezervaciju

+381 64 64 51 391

PREUZMI BESPLATNO